avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce e de facut daca am facut astazi cumparaturi ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce e de facut daca am facut astazi cumparaturi intracomunitare , ma amendeaza?

Registrul Operatorilor Intracomunitari, in vigoare de luni. ????????
Buna ziua ,as dori sa stiu daca de exemplu eu sunt PFA platitor de TVA si astazi am apucat sa fac cumparaturi intracomunitare fara sa stiu de noua lege .Ce se intampla?
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
catalin74_cc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:41, 2 August 2010
Buna ziua !
Exista un principiu in drept care spune ca necunoasterea legii nu absolva pe nimeni de raspundere. Va inregistrati astazi .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmport pe pfa calin andrei calin andrei Buna ziua, Am un Pfa si as dori sa incep import de marfa din tarile membre EU. In acest caz trebuie sa obtin cod caen de importator sau nu? Pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina din germania de catre firma neplatitoare de tva havikk havikk Buna ziua. As dori sa cumpar din Germania o masina la pretul NET. Firma mea este neplatitoare de TVA. Cum as putea face asta? Daca nu exista nicio ... (vezi toată discuția)