avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport legume,fructe cu un Ford transit care intra ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport legume,fructe cu un Ford transit care intra la cat. autoturisme

Buna dimineata,

Ce acte imi sunt necesare in timpul transportului de legume-fructe pentru a fi in regula in caz ca ma opresc domnii de la circulatie?Mentionez ca autoturismul este un Ford Transit 8+1 care intra la categoria autoturisme,inmatriculat pe persoana fizica iar marfa o iau de la persoane fizice care nu imi pot face factura.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

O zi buna,

Razvan Ghinea.

Bumna ziua !
Consider ca pentru a cumpara o cantitate mai mare de legume- fructe si a o transporta catre domiciliu cu autoturismul proprietate personala, pentru a nu avea probleme, este necesar intocmirea unui contract de vanzare- cumparare bunuri de gen intre dumneavoastra si producator, in conformitate cu prevederile codului civil roman.
Cu stima !
Ok.Banuiesc ca se face acest contract pentru a justifica provenienta marfii si faptul ca aceasta nu este furata.Nu?Si in afara de acest act nu mai trebuie nimic altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizare cos cu produse alimentare thebodo thebodo Buna ziua, Doresc sa furnizez saptamanal in oras, persoanelor care se inscriu si platesc abonament pe site-ul meu, un anumit cos cu produse alimentare ( in ... (vezi toată discuția)
Ajutor pfa cod caen 4631 contabilitate Marius_007 Marius_007 Buna ziua, As dori sa aflu un raspuns la urmatoarele intrebari: Doresc sa deschid un pfa (cod caen 4631 Comercializare legume fructe cu ridicata), detin o ... (vezi toată discuția)
Avand firma... pot vinde cartofi ambulant ca persoana fizica?? ContSters330987 ContSters330987 1) Daca detin o societate comerciala ,pot vinde ca persoana fizica cartofi ? Ex. cumpar 500kg cartofi cu bon fiscal sau alt document (pentru a dovedi ... (vezi toată discuția)