avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Furnizare cos cu produse alimentare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Furnizare cos cu produse alimentare

Buna ziua,

Doresc sa furnizez saptamanal in oras, persoanelor care se inscriu si platesc abonament pe site-ul meu, un anumit cos cu produse alimentare ( in principal fructe si legume). Intrebarile mele sunt:

1. Cum pot sa nu trec marfa in firma mea, ci doar sa inregistrez serviciul de transport de la producator la consumatorul final - problema e ca banii de la clienti ii incasez in contul firmei mele online, prin plata cu cardul. Ii pot transfera in vreun fel la producator, fara sa achizitionez practic marfa de la el, si eu sa imi opresc doar taxa de transport?

Exista cateva firme in Bucuresti care realizeaza acest lucru pentru mancare - practic iti livreaza mancarea de la un anumit restaurant specificat de tine, contra costul transportului - pe acelasi principiu doresc sa ma axez si eu.

2. Ce legislatie exista pentru acest transport de la producator la consumatorul final (fara depozitare). Trebuiesc anumite autorizatii de transport? Autoturisme speciale?

Cum ma sfatuiti sa realizez aceste lucruri?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: thebodo , utilizator 14:53, 5 Martie 2014
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu vreo informatie?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
thebodo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)
Productie traditional romaneasca!! gabitza24 gabitza24 buna ziua....de mult timp urmaresc acest site!!! ceea ce vreau sa fac este un magazim traditional romanesc...de la legume, fructe pana la gem, muraturi si ... (vezi toată discuția)
Perisabilitati margele margele Buna ziua, am si eu o problema legata de perisabilitati va rog sa ma ajutati. Activitatea noastra este de comert cu aman. produse alimentare si am avut niste ... (vezi toată discuția)