avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am lucrat la scTrident trans tex Deva in perioada 2 02 2009-29 06 2010(cand mi s-a facut lichidarea la zi,eu fiind in preaviz de 15 zile inca din data de 25 06 2010)cum pot sa-mi recuperez drepturile salariale aferente lunii iunie, o restanta de pe luna mai(din luna februarie 2010 angajatii au semnat pentru 6 ore, daca nu semnam eram amenintata cu tot felul de chestii,salariul era impartit in doua parti cel care ni se cuvenea pe cele 6 ore si asa numitele''diferente din asigurari''adica o suna de 110 lei , fiindca noi lucram la program normal de 8 ore) bani pe zilele de concediu de odihna ramase pe anul 2010(am avut doar 3 zile de concediu de odihna in luna mai fiindca restul un refuzat sa ni-l acorde pe motiv ca nu au personal)cartea de munca (care este la Sibiu iar cei de la Deva imi tot spun ca n-a venit pentru ca este la''scanat'',ba ca nu a venit masina...etc.basme deale lor)ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez,,firma aflandu-se in insolventa inca de anul trecut.
Va multumesc.
buna ziua,revin cu o alta rugaminte,contabila firmei mi-a spus astazi (11 08 2010)ca are statele de plata si ca imi va da produse din magazin de suma respeativa(cca.450 ron).am refuzat-o iar ea ma ameninta ca nu mai vad nici un ban.in cim nu am astfel de clauze.ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera bani si cartea de munca.sesizare la itm Sibiu am facut dar fara nici un raspuns.pot pe cale juridica sa rezolv ceva,cum se procedeaza ?
va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
marianca, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata concediul de odihna visinescuandrei visinescuandrei dac imi iau concediu de odihna luna asta de pe 15 sep-30 sept in aceste zile mai sun platit? daca da cu cat? la un salariu de 800 de lei pe luna si 400 de lei ... (vezi toată discuția)
Concediere orianadiana orianadiana Persoana in cauza lucreaza ca responsabil cazare la un hotel. A fost angajata pe perioada determinata de 12 luni cu un program de lucru in ture de cate 12/36 ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa procedez VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 revin cu detalii ca sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi; lucrez la o firma din data de 1 august 2006,cu contract de munca cu salariul de 5 mil brut incadrata ... (vezi toată discuția)