Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme. In cursul zilei de ieri 01.08 am fost agresati (eu si prietenul meu) de un individ, norocul a facut ca in preajma sa se afle un echipaj al politiei comunitare care a si intervenit. Individ a fost dus la sectia de politie am depus o plangere penala impotriva lui si i s-a intocmit proces verbal cu o amenda de 700 lei ulterior fiind chemata mama acestuia sa-l ia de la sectie (chiar daca nu este minor). Dupa-amiaza m-au anuntat parintii mei ca mama acestuia este la usa plangand, cerandu-si scuze in numele lui, invocand probleme medicale ale acestuia si rugandu-ma sa o sun.
Cum credeti ca ar trebuii sa rezolv aceasta problema pt. ca parintii mei sunt foarte speriati, eu una a-si merge pana la capat insa imi este teama pt. ei ?
De unde putea sa afle adresa mea, de pe procesul verbal, nu ar trebui sa fie confidentiale aceste date ?
Este posibil ca agresorul sa sufere de anuminte tulburari psihice, situatie care trebuie dovedita cu acte medicale .Daca este asa, el nu poate fi trasd la raspundere penala. Faptul ca a fost chemata mama acestuia, elnefiind minor, este un indiciu al lopsei de discarnamant al agresorului.
Ar fi necesare cite raspunsuri la intrebarile :
-Ce urmari a avut agresiunea suferita de Dv. si prietenul Dv.?
-Ce fel de probleme medicale a invocat mama agresorului ?
-Aceasta va poate oferi garantii asupra imprejurarii ca pe viitor asemenea fapte nu se vor mai repeta ?
Din fericire nu au fost urmari fizice pt. ca ne-am ferit la timp si in preajma s-au aflat cei de la politia comunitara care au intervenit.
Nu ne-a spus ce probleme medicale ar avea si nici nu a adus un document care sa sustina acest lucru.
Probabil ca nu poate oferi nici o garantie.
Ceea ce ma intriga cel mai mult este de unde a aflat adresa mea, este normal sa se intample asa ceva astfel incat sa fiu intimidata si cel mai probabil sa-mi retrag plangerea ?
Cei de la politie spun ca vor "cerceta" sa afle cine a oferit informatia.
Probabil ca aceasta o sa fie si urmarea pt. ca Politia Romana nu iti poate oferi nici un mijloc de protectie impotriva acestor indivizi, odata nu te pot proteja in strada si a doua oara nici cand incerci sa face ceva pe cale procedurala. Asta e: traim in Romania...
Agresiune fizica
md3v
In data de 28.12.2014 ma situam intr-un club. Intorcandu-ma la masa unde ma aflam cu prietenii dinspre bar, un individ a turnat bautura pe spatele meu. M-am ... (vezi toată discuția)