Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme. In cursul zilei de ieri 01.08 am fost agresati (eu si prietenul meu) de un individ, norocul a facut ca in preajma sa se afle un echipaj al politiei comunitare care a si intervenit. Individ a fost dus la sectia de politie am depus o plangere penala impotriva lui si i s-a intocmit proces verbal cu o amenda de 700 lei ulterior fiind chemata mama acestuia sa-l ia de la sectie (chiar daca nu este minor). Dupa-amiaza m-au anuntat parintii mei ca mama acestuia este la usa plangand, cerandu-si scuze in numele lui, invocand probleme medicale ale acestuia si rugandu-ma sa o sun.
Cum credeti ca ar trebuii sa rezolv aceasta problema pt. ca parintii mei sunt foarte speriati, eu una a-si merge pana la capat insa imi este teama pt. ei ?
De unde putea sa afle adresa mea, de pe procesul verbal, nu ar trebui sa fie confidentiale aceste date ?
Adresa putea sa o afle de pe procesul-verbal pentru ca si persoanei in cauza i s-a inmanat o copie dupa procesul-verbal respectiv in calitatea sa de reclamat si a fost si sanctionat. Dvs. nu vi s-a inmanat o copie a procesului-verbal? Ce date contine acest proces-verbal? Decizia de a continua sau nu in acest caz va apartine in totalitate. Puteti sa continuati sau sa va retrageti plangerea. Nefiind decat o amenda nu ii dauneaza prea mult persoanei respective si ar merita ceea ce se cheama o lectie. Desigur ca parintii lui sunt afectati de acest lucru. Este greu sa impartiti dreptatea acum.
Agresiune fizica
md3v
In data de 28.12.2014 ma situam intr-un club. Intorcandu-ma la masa unde ma aflam cu prietenii dinspre bar, un individ a turnat bautura pe spatele meu. M-am ... (vezi toată discuția)