avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Procedura de reorganizare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Procedura de reorganizare

Buna ziua,

Am o alta intrebare. In cazul in care o firma a intrat in procedura de reorganizare, dar conform planului respectiv nu primim nici un ban din suma cu care ne-am inscris si care s-a acceptat (creanta nu este garantata), ce putem face cu facturile respective? Avem macar posibilitatea de a ne recupera TVA-ul aferent facturilor respective?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:19, 2 August 2010
puteti ajusta tva aferenta doar dupa inchiderea procedurii falimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi inscrise la masa credala larisa.palaghe larisa.palaghe Buna ziua, As dori sa stiu daca se pot storna facturile cu care ne-am inscris la masa credala sau daca exista alta modalitate de stingere a datoriei ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila client intrat in faliment. PopCristi PopCristi Am un client care prin hotarare de la tribunal a intrat in faliment. Factura este emisa in 2012 iar hot definitiva a Tribuanlului este in 2015. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi neincasate de la firme aflate in insolventa Anca T. Anca T. Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)