avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda foarte mare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda foarte mare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoare problema:
Sotul a luat un credit de nevoi personale in suma de 30 000 in februarie 2009. Luna de luna am platit o rata de circa 550 Ron, din calculele mele reiesind ca am platit in jur de 9000 lei pana in prezent.
Pentru ca am intarziat plata luna trecuta, am primit o hartie de la banca in care ni se aduce la cunostinta ca mai avem de achitat 29000 Ron. Adica noi am platit doar 900 lei din credit?????????
Nu se poate asa ceva!!!! Asta e jaf la drumul mare. Adica noi in 18 luni am platit doar 900 lei din credit???? Nu mi se pare corect. Stiu, a semnat, dar cine sta sa citeasca tot contractul?
Chiar nu se poate face nimic?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 06:49, 3 August 2010
nu se poate face nimic.trebuia sa fie extrem de atent inainte de a semna contractul.pe lipsa noastra de rabdare mizeaza bancile.
daca contractul vi se pare prea mare de citit (desi are 2 pagini + conditiile generale) macar pe graficul de rambursare ar fi bine sa va uitati ( e un tabel printre foile alea), veti gasi explicatia in sume lunare calculate, tot ce aveti de platit si din ce se compun cei ~550 lei
pai...daca ati imprumutat 30000 nu inapoiati tot 30000. e posibil sa inapoiati...45 000 50 mii
corinette a scris:

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoare problema:
Sotul a luat un credit de nevoi personale in suma de 30 000 in februarie 2009. Luna de luna am platit o rata de circa 550 Ron, din calculele mele reiesind ca am platit in jur de 9000 lei pana in prezent.
Pentru ca am intarziat plata luna trecuta, am primit o hartie de la banca in care ni se aduce la cunostinta ca mai avem de achitat 29000 Ron. Adica noi am platit doar 900 lei din credit?????????
Nu se poate asa ceva!!!! Asta e jaf la drumul mare. Adica noi in 18 luni am platit doar 900 lei din credit???? Nu mi se pare corect. Stiu, a semnat, dar cine sta sa citeasca tot contractul?
Chiar nu se poate face nimic?

Multumesc

revedeti contractul cu un avocat. foarte posibil sa vi se pretinda bani "din burta" (sub diferite denumiri, fite si acrobatii). daca e asa, la politie, plangere pentru inselaciune!
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Executare creanta prescrisa gigiboscu gigiboscu Buna seara. In anul 2004 am avut un card de credit la o institutie bancara, cu un credit de 15 000 000 (cincisprezece milioane) de lei vechi. Din cate stiu, ... (vezi toată discuția)
Prima casa -- tzeapa curs valutar anonim86 anonim86 Salutare, Cred ca sunt destule topic-uri deschise cu prima casa si diferenta de curs bnr. De curand am semnat un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)