avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul suma maxima indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul suma maxima indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspun! Daca in luna Iunie a anului 2010 o persoana a depus dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului si deoarece suma a depasit plafonul maxim de 4000 ron a fost limitata la acesta! Acum dupa reducerea cu 15% se reduce din suma maxima initiala sau se face reducere cu 15% din plafonul de 4000! Sper ca am fost suficient de clar in exprimare! Daca nu dau un exemplu :
Suma calculata la 85% inseamna 6000 ron! => indemnizatie 4000. Daca se face reducere se va face din cei 6000 ron?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: andromeda71 , utilizator 10:32, 24 August 2010
Cuantumul indemnizatiei de 4000 lei se diminueaza cu 15 %
Dar s-a redus si plafonul maxim? Nu a aramas tot 4000 ron?
Din cuprinsul legii, se pare ca si plafonul maxim se va diminua.
se pare...bine zis...ca in lege nu se stipuleaza decat ca plafonul minim ramane fix...tocmai am primit pentru luna iulie 3439RON si nu 3400RON....!? si nimeni nu explica nimic...daca suni, nu-ti raspunde nimeni la telefon...
Unde putem sa ne adresam pentru un raspuns oficial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon indemnizatie cresterea copilului dupa reducerea cu 15% miara miara Pana la 1 iulie 2010 am primit pentru cresterea copilului o indemnizatie plafonata la 4000 RON. Reducerea de 15% a fost aplicata din luna iulie la suma de 4000 ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei ccc conform legii nr. 118/2010 MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea In situatia in care, din calcul, valoarea indemnizatiei depaseste 4000 RON, conform OUG 48/2005, nu primeai mai mult de aceasta suma. Acum, conform noii Legi ... (vezi toată discuția)
Legea 118 - indemnizatie diminuata andromeda71 andromeda71 Sunt o mamica care primeste indemnizatia pentru crestere copil in valoare de 4000RON. Pentru luna iulie am primit suma de 3439RON. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)