avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabularea diferenta de proprietate (casa+teren), ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabularea diferenta de proprietate (casa+teren), restrictii ale legii din regimul anterior

Daca in 1962 am cumapart o casa cu 2600 mp, de la 5 proprietari. Am urmatoarele acte: contract de vinzare cumparare semnat de vinzatori ( 5 persoane) cumparatori ( 2 persoane - sot si sotie ) si 3 martori . Acesta nu este legalizat este scris de mina si cu semnaturile aferente. Tribunalul Notarial al judetului pe baza acestui act intocmeste actele de intabulare pe cumparatori dar numai 800 mp, asa era in regimul trecut. Din 1962 cumparatorii acestei propritati ( casa si pamint ) se achita de toate datoriile fata de stat ( impozit etc). Intrebarea este cumparatorii trebui sa-i caut pe acei vinzatori ( 5 persoane ) pentru a putea intabula si restul proprietatii?

Alte discuții în legătură

Uzucapiune, prestatie tabulara sau ordin al prefectului? adinach adinach Buna!!! As avea nevoie de un sfat, o solutie. Speta este urmatoarea: A cumpara de la B in 1986 un imobil compus din casa si teren in suprafata de 800 mp.Se ... (vezi toată discuția)
Anulare chitanta de mana leus leus Se poate cere in instanta anularea unui inscris sub semnatura privata pentru urm motiv: - s-a incheiat un inscris sub semnatura privata la data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua la toată lumea, în urma cu 2 luni am dorit sa cumpăr ... Ramonaneky Ramonaneky Bună ziua la toată lumea, în urma cu 2 luni am dorit sa cumpăr o casa ce avea proprietarul decedat și urmași 3 copii, am discutat cu copii defunctului ... (vezi toată discuția)