avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei interprinderi individuale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei interprinderi individuale

Ma numesc Constantin Printisor am 20 ani si vreau sa-mi fac o interprindere individuala. Pt acest lucru doresc niste raspunsuri cum ar fii :
- Vreau sa stiu de cat suport financiar este nevoie pentru infiintarea acestuia ?
- care este codul CAEN avand in vedere faptul ca aceasta interprindere individuala va avea ca activitate dansul sportiv ?
- Pe baza actelor de inregistrare a interprinderii individuale pot sa fac diverse contracte cu sportivii, sau cu diversi furnizori?
- Diplomele de concursuri in tara pe dans sportiv pot sa-mi justifice dreptul de a deschide acest tip de interprindere?
- pot sa-mi fac singur contabilitatea pe acest domeniu de activitate?
- ce taxe pot platii(in cazul meu ) dat fiind faptul ca eu de la varsta de 4 ani am stat in brasov la un centru de plasament pana in prezent , si parintii, fratii, nu-i cunosc si nu i-am vazut niciodata (timp de 20 ani)
astept raspunsurile dumneavoastra , va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 12:25, 3 August 2010
-Taxele de ORC (Oficiul Registrului Comertuluyi) sunt in jur de 700 ron;
-Celelalte costuri(ce ai nevoie pt buna desfasurare a activitatii-de la chirie, materiale, obiecte de inventar, utilitati, +o cota de risc) banuiesc ca le-ai estimat;
- Instructor de dans, codul 347308
- da, contracte care privesc obiectul de activitate;
- contabilitatea poti sa o faci singur(este in partida simpla) doar ca trebuie sa mai intrebi...una,...alta (mare atentie);
-impozit forfetar+ asigurarile tale

succes

mc
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
ContSters109653, utilizator
in primul rand trebuie sa aveti o diploma , atestat de instructor de dans sportiv .X-(
Fara ,,,raci:DAsa este !

mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familaial sau srl? raul83 raul83 Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin ... (vezi toată discuția)
Taxe fara activitate tictac2 tictac2 Buna ziua. Am o intrebare scurta si la obiect. As dori sa stiu daca o societate comerciala ( SRL ) nou infiintata ( in luna August ) nu are activitate, este ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu unic asociat salata salata Sunt momentan in somaj technic,cel mai nasol este ca viitorul meu in firma nu este prea stralucitoare deoarece utilajul s-a stricat si cred ca la ora actuala ... (vezi toată discuția)