Ma numesc Constantin Printisor am 20 ani si vreau sa-mi fac o interprindere individuala. Pt acest lucru doresc niste raspunsuri cum ar fii :
- Vreau sa stiu de cat suport financiar este nevoie pentru infiintarea acestuia ?
- care este codul CAEN avand in vedere faptul ca aceasta interprindere individuala va avea ca activitate dansul sportiv ?
- Pe baza actelor de inregistrare a interprinderii individuale pot sa fac diverse contracte cu sportivii, sau cu diversi furnizori?
- Diplomele de concursuri in tara pe dans sportiv pot sa-mi justifice dreptul de a deschide acest tip de interprindere?
- pot sa-mi fac singur contabilitatea pe acest domeniu de activitate?
- ce taxe pot platii(in cazul meu ) dat fiind faptul ca eu de la varsta de 4 ani am stat in brasov la un centru de plasament pana in prezent , si parintii, fratii, nu-i cunosc si nu i-am vazut niciodata (timp de 20 ani)
astept raspunsurile dumneavoastra , va multumesc mult
-Taxele de ORC (Oficiul Registrului Comertuluyi) sunt in jur de 700 ron;
-Celelalte costuri(ce ai nevoie pt buna desfasurare a activitatii-de la chirie, materiale, obiecte de inventar, utilitati, +o cota de risc) banuiesc ca le-ai estimat;
- Instructor de dans, codul 347308
- da, contracte care privesc obiectul de activitate;
- contabilitatea poti sa o faci singur(este in partida simpla) doar ca trebuie sa mai intrebi...una,...alta (mare atentie);
-impozit forfetar+ asigurarile tale
Taxe fara activitate
tictac2
Buna ziua.
Am o intrebare scurta si la obiect. As dori sa stiu daca o societate comerciala ( SRL ) nou infiintata ( in luna August ) nu are activitate, este ... (vezi toată discuția)