avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... actiune in contencios - anulare dispozitie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

actiune in contencios - anulare dispozitie restructurare

Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee cam cat dureaza un proces de anulare a dispozitiei primarului privind restructurarea abuziva a unui post de functionar public, si cam ce se intampla in aceasta perioada cu functionarul respectiv. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:54, 2 August 2010
procesul in sine nu dureaza mult.insa primul termen se da dupa sase-opt luni de la inregistrarea actiunii.
Nu se poate! Eu intelesesem ca procesele privind conflictele de munca (nu stiu daca intra in aceasta categorie... desi... cam asta ar fi...) se judeca la urgenta. Asa de mult??? Si in tot acest timp ce se intampla cu mine? Stau fara salariu si fara somaj?
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
azone19_70, utilizator
cel putin in bucuresti asa e. da, pe perioada duratei procesului nu puteti beneficia nici de salariu si nici de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț fără înțelegere ! am o întrebare legata de un viitor divorț , bărbatul ... Larisa1313 Larisa1313 Buna ziua ! Am o întrebare legata de un viitor divorț , bărbatul dorește divorțul femeia nu a fost de acord și nu este nici acum deci după ceea ce ... (vezi toată discuția)
Concediere bugetar marioboss1 marioboss1 ma intereseaza sa aflu daca pot beneficia de cel putin un salariu compensatoriu conform ccm la nivel national-mentioneaza ca urmeaza sa fiu dat in somaj-desi ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza procesul de stabilire domiciliu și incredintare minor? MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua, Cat durează un proces de stabilire domiciliu minor și incredintare ,având în vedere ca am depus o ordonanta presedintiala,dar a fost ... (vezi toată discuția)