avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator firma

Am o firma la care sunt asociata cu fratele meu,el detinand functia de administrator. In acelasi timp lucrez si la o companie,care are acelasi obiect de activitate,mai mult,firma noastra privata are incheiat un contract de mandat cu aceasta companie. Din anumite motive impuse de legislatia existenta,compania mi-a pus in vedere,ca nici eu nici fratele meu nu mai putem ocupa functia de administrator al acestei firme,eu fiind si angajat al companiei,iar el fiindu-mi ruda de gradul I. Putem numi un alt administrator de firma, lasand neschimbate numele firmei,domeniul de activitate...etc..? Ce pasi avem de urmat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:41, 2 August 2010
Da...se poate...mergeti la Camera de Comert din localitatea de care apartine sediul si va vor indruma cum sa procedati.....
La Camera de comert nu aveti treaba dar mai sigur la ORC = oficiul registrului comertului
Ce pasi avem de urmat?

1 in primul rand sa gasiti o persoana dispusa sa indeplineasca aceasta calitate !!
2 hotarare AGA
3 act constitutiv actualizat
4 declaratie + specimen de semnatura pt adm
5 cerere de inregistrare la ORC + taxe aprox 500-600 lei
termen de rezolvare 5 zile
mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare actiuni andrreea01 andrreea01 daca ii cedez asociatului meu ( srl , 50-50), actiunile mele, se poate face la notariat sau trebuie la regsitrul comertului?Care este procedura legala , unde ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator andreea20ro andreea20ro pentru prelungirea unui mandat expirat al administratorului ce trebuie intocmit? mai este nevoie de specimen de semnatura,decizia administratorului si act ... (vezi toată discuția)
Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)