avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social

se poate sa fac sediu social la bloc doar intr-o camera pt ca cealalta camera este inchiriata?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:03, 5 Octombrie 2007
In principiu, da.
~ Conținut șters la cerere ~
Se va face doar sediu social (fara activitate).
Va multumesc!
buna seara tuturor ,

am situatia urmatoare , vreau sa am sediul social intr-un ap ,ca toti incepatorii de altfel , propritarii ap. sunt 2 frati care l-au mostenit de curand. au acte de mostenitor in care scrie clar ca fiecare are dreptul la jumatate. problema e ca unul din frati e in germania , si a dat procura celui de al doilea cum ca poate inchiria ,incheia contracte la cablu , lumina...etc. tot ce tine de ap si in numele lui. acum , intrebarea mea este ...contractul de comodat il poate semna doar unul din ei ? tb cumva specificat in acest contract situatia lor ? eu pana la urma nu vreau decat o camera din tot apartamentul
Da, dar e bine sa fie redactat astfel:

Partile contractante
x cu domiciliu.....
Y cu domiciliul....reprezentat prin x in baza procurii.... in calitate de comodanti
si
SC....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediul social si punct de lucru Psycholog Psycholog Cum trebuie sa intocmesc un contract de comodat intre mine - proprietar de apartament si cabinetul meu de psihologie pe care vreau sa-l infiintez cu sediul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sau comodat ?? doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Am o nelamurire . Firma unde lucrez(sa spunem X ),are un contract de inchiriere cu o asociatie non-profit , pentru un spatiu in care isi ... (vezi toată discuția)