avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare administrator financiar scoala!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare administrator financiar scoala!

Buna ziua,

Sunt contabil la o primarie comunala. Scoala din comuna nu are personalitate juridica, functioneaza sub tutela primariei si are post vacant in statul de functii de administrator financiar.As putea sa ocup acest post la momentul de fata chiar daca se interactioneaza cu primaria stiind-se ca tot eu le fac salariile platile materiale bilant contabil si celelalte raportari periodice
Cel mai recent răspuns: azone19_70 , utilizator 21:24, 2 August 2010
Daca sunteti functionar public, categoric nu puteti cumula functiile, insa puteti trece de pe un post pe altul. Daca sunteti contractual, ar trebui sa vedeti prevederile cu privire la cumulul de functii....
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
azone19_70, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrarea unui funcționar public după pensionare ComanescuGabriela ComanescuGabriela Sînt funcţionar public şi pe data de 20.10.2015 ies la pensie limită de vîrstă. Am cerut să mi se facă un alt contract de muncă după ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - cumul de functii post consilier juridic 1/2 norma ralucacruceru ralucacruceru As dori sa cer parerea colegilor de pe forum cu privire la urmatoarea situatie: - consilier juridic in institutie publica, personal contractual - in statul ... (vezi toată discuția)
Referent - la primarie poetul poetul Saptamana aceasta,in primarie avut loc un concurs pentru ocuparea postului de referent studii medii la contabilitate post contractual pe per determinata.A ... (vezi toată discuția)