avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal

Buna seara!
Am o intrebare.Este nevoie de intocmirea declaratiei pe proprie raspunere in cazul concediului prenatal?Pe aceasta perioada este neaparat nevoie ca pers. in cauza sa stea obligatoriu la domiciul?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: buburuza22 , utilizator 10:46, 3 August 2010
Nu!
1. Graviditatea nu este o boala, chiar daca pentru aceasta se elibereaza certificat medical.
2. Chiar recomandarile medicale spun ca trebuie sa faca miscare, sa iasa la aer curat, nu sa stea in casa.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale silvia pa silvia pa Buna ziua!ma poate lamuri si pe mine cineva cum e cu controalele la domiciliu!eu am intrat in prenatal si m-a pus dr de familie sa semnez ,ca voi sta la ... (vezi toată discuția)
Declararea de catre angajator a concediilor medicale ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Angajatorul este obligat sa anunte in termen de 6 zile, concediile medicale catre CASMB, si pentru persoanele insarcinate? (vezi toată discuția)
Control concediu prenatal b_alex b_alex Buna Ziua, Sotia este insarcinata in 7 luni si a cerut concediu prenatal. In momentul eliberarii acestui concediu doctorul i-a spus ca poate fi ... (vezi toată discuția)