avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediile medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediile medicale

Buna ziua!ma poate lamuri si pe mine cineva cum e cu controalele la domiciliu!eu am intrat in prenatal si m-a pus dr de familie sa semnez ,ca voi sta la domiciliu pe timpul concediului!o femeie insarcinata eu cred ca trebuie sa mai mearga si la analize si la medic ptr a supraveghea sarcina!nu cred ca e normal asa ceva!
1. Medicii mai fac si exces de zel de frica amenzilor date.
2. Graviditatea nu este o boala si nu trebuie sa demonstrezi ca esti gravida (fiindca se vede, nu?).
3. Aveti dreptate, gravidele nu trebuie sa semneze acea declaratie si nici sa stea acasa intre orele prevazute acolo. Chiar medicul recomanda miscare, iesitul in aer liber.
eu chiar i-am spus asistentei ca nu e normal,ca doar sunt insarcinata si aceasta mi-a spus ca au facut controale chiar la doua mamici acasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control concediu prenatal b_alex b_alex Buna Ziua, Sotia este insarcinata in 7 luni si a cerut concediu prenatal. In momentul eliberarii acestui concediu doctorul i-a spus ca poate fi ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal buburuza22 buburuza22 Buna seara! Am o intrebare.Este nevoie de intocmirea declaratiei pe proprie raspunere in cazul concediului prenatal?Pe aceasta perioada este neaparat nevoie ... (vezi toată discuția)
Declararea de catre angajator a concediilor medicale ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Angajatorul este obligat sa anunte in termen de 6 zile, concediile medicale catre CASMB, si pentru persoanele insarcinate? (vezi toată discuția)