avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de acordul bancii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de acordul bancii?

Vreau sa-mi infiintez o societate, iar sediul social sa corespunda cu adresa de domiciliu, numai ca apartamentul in care am domiciliu este ipotecat, pana la terminarea creditului bancar pe care l-am facut pentru cumpararea acestui apartament.

Pentru a face sediul social al firmei la locuinta de domiciliu, am nevoie de acordul bancii?

Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:35, 2 August 2010
NU
Din pacate, trebuie sa stiti ca Registrul Comertului va solicita acordul bancii, sau mai exact, acordul titularului dreptului de ipoteca.

Insa nu aveti motive sa fiti descurajat de acest lucru. Pentru a va elibera respectivul acord, banca va solicita introducerea catorva clauze in contractul de inchiriere, sau de comodat, care vor face referire la eliberarea apartamentului in caz de executare..

Majoritatea bancilor elibereaza acest acord in 3 - 5 zile.
Buna seara .
Avand in vedere ca pentru apartament platiti inca rate,ca proprietar apare banca,pana la achitarea creditului.Deci, daca in actul de proprietate al imobilului apare inca banca, rezulta ca la acordul pentru spatiu comercial trebuie ca banca sa-si dea avizul,ca proprietar prezumat si de drept .
Marius Bote .
Este necesar acordul bancii. Introduceti clauza in contract si obtineti acordul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Sediu social daca deschid o asociatie DamianFlorea DamianFlorea Buna ziua, am si eu o mica problema, deschid o asociatie si am nevoie de un sediu social. As putea sa fac contract de comodat pe un apartament achizitionat ... (vezi toată discuția)
Sediu social, comodat pe ap prima casa Trader Trader Trader Trader Sund deja in \'sapaturi avansate\' sa aflu in ce conditii as putea muta sediul social din sectorul 2 in sectorul 4, cu un contract de comodat nou pe o camera a ... (vezi toată discuția)