avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită respingere incuviintate silita
Discuție deschisă în Executare silită

respingere incuviintate silita

Va rog ,sa-mi spuneti care motive pot duce la respingerea cererii de incuviintare a executarii silite facute de executor instantei de judecata ?( e vorba de executarea cheltuielilor de judecata ).
Exista o procedura prealabila gen " calea amiabila "?
Mentionez ca , creditorul este persoana fizica si debitorul este persoana juridica.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:50, 3 August 2010
Presupun ca executorul nu a respectat procedura.De ce nu mergeti la arhiva judecatoriei pentru a vedea motivarea instantei?
Va referiti probabil la procedura prevazuta de disp. art.720 ind.1 C.proc.civ., procedura concilierii...desi nu-mi pare a avea incidenta in cauza.
Poate reveniti cu amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala executor ioanandrei ioanandrei am cerut executarea silita a unei persoane printr-un executor judecatoresc platind onorariul cuvenit iar acesta nu a citit suficient dispozitivul gresind ... (vezi toată discuția)
Procedura prealabila art. 720^1 cpc ENGFULL ENGFULL in cazul in care debitorul nu s-a prezentat pentru concilierea prealabila , se incheie proces-verbal ? se mentioneaza ca nu a dat curs invitatiei si i se ... (vezi toată discuția)
Procedura concilierii luminel luminel Creditorul s-a indreptat impotriva debitorului cu cerere privind emiterea unei somatii de plata, care a fost respinsa. Ulterior creditorul introduce actiune ... (vezi toată discuția)