avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere

Am incheiat un contract de inchiriere locuinta cu o persoana fizica.

La 10 luni proprietarul mi-a cerut sa-i platesc o chirie mai mare cu 35%, motivand initial ca a scazut euro, apoi ca au crescut chiriile. La discutia initiala am cazut de acord ca inchirierea e valabila pentru cel putin 3 ani, neinteresand-ul in mod concret chiria, ci seriozitatea persoanei.
Nefiind de acord, mi-a cerut sa ma mut...ma rog...contractul expira la sfarsitul anului.
A ramas sa renegociem contractul dupa vacanta de vara.

Ce mijloace am la dispozitie sa nu ma mut pana la expirarea contractului?
Ps Bineinteles ca ii platesc o chirie mai mare decat a declarat la administratia financiara!
Cel mai recent răspuns: suzit200 , utilizator 14:26, 3 Decembrie 2007
Scrie in contract ca are drept de reziliere unilaterala cu preaviz de ... x zile?

Daca nu scrie asa ceva, atunci,...la revedere...sa va mai caute dupa Craciun.
romascanu a scris:

Scrie in contract ca are drept de reziliere unilaterala cu preaviz de ... x zile?

Daca nu scrie asa ceva, atunci,...la revedere...sa va mai caute dupa Craciun.
Daca are aceasta clauza,o poate ataca ,sa duca contractul de inchiriere pana la sfarsitul perioadei?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare chirie c.carla c.carla am un contract de inchiriere intre mine pers fizica si o societate comerciala in contract nu se scrie nimic despre posibilitatea de modificare a chiriei pot ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere nickelman200 nickelman200 am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Renunțare la apartamentul închiriat înainte de termen. proprietarul spune că sunt obligat să stau până la sfârșit, este adevărat? Parpaab Parpaab Salut. Sunt student si am luat la începutul facultății un apartament in chirie. Acum cand s-a terminat facultatea ceilalți baieti cu care stăteam au ... (vezi toată discuția)