avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ATV INCHIRIAT AVARAT
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ATV INCHIRIAT AVARAT

In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul incerca sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care inchiriaza nu sunt obligati de lege sa aiba asigurari CASCO? De asemenea poate cere despagubiri mai mari decat cele trecute in constatarea politiei? Un alt aspect care ma intereseaza este termenul in care pretentiile financiare trebuie formulate (cand se prescriu ?). Problema este ca proprietarul imi cre daune infinit mai mari decat scrise de politie in dovada de reparatie . Nu reusesc sa ma inteleg cu el vrea sa ma dea in judecata. Cum pot proceda

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: adriansavin , utilizator 23:08, 4 August 2010
Am semnat un astfel de contract in din care reiese ca eu am foarte multe obligatii,contractul practic este facut in favoarea lui,dar sunt si cateva paragrafe din acel contract care sunt icalcat de pilda nu mia pus la dispozitie echipament de protectie ,mi-a inchiriat 4 atv pe aceelasi contract pentru ca din gasca noastra de pieteni eu eram singuul care avea in acel moment un act de identitate la mine,dar mai scrie in acel contract ca eu ca si client in primele 10 minute nu sunt multumit de ATV il pot returna iar eu am iesit i decor cu el la fx 5 minute datorita unei defectiuni pur si simplu sa blocat directia di senin(ce elemente de siguranta trebuie sa contina acel contract de inchiriere pentru a fi valabil ,mie sincer acel contract imi pare o simpla hartie pe care o poate face orce persoana )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atv inchiriat lovit adriansavin adriansavin In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul incerca sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care ... (vezi toată discuția)
Pretentii financiare in urma unui accident rutier cu un atv inchiriat florian66 florian66 In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul a incercat sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu referire la conditii de inchiriere si asigurari Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi Buna ziua, as dorii sa va intreb, care sunt obligatiile pentru a face posibil ca o persoana fizica sa inchirieze autoturisme sau motoscutere printr-un contract ... (vezi toată discuția)