avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inscrierea in carnetul de munca a diplomei de licenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inscrierea in carnetul de munca a diplomei de licenta

FIIND IN SOMAJ SI AM TERMINAT FACULTATEA LA CINE MA ADRESEZ SA POT INSCRIE ABSOLVIREA FACULTATI CU LICENTA?
IMI POATE AFECTA INDEMNIZATIA DE SOMAJ ?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:56, 9 Septembrie 2010
Prezentati la Camera de munca si o copie a adeverintei prin care se atesta absolvirea facultatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)