Buna ziua,
As dori sa stiu ce as putea risca in cazul unei loviri corporale urmate de un C.M.L. de ingrijiri medicale de 4-5 zile, unui minor de 17 ani. Lovirea a fost in urma unor provocari si injuraturi adresate mie. Tanarul consuma bauturi alcoolice impreuna cu un prieten de al lui pe o banca situata in fata blocului unde locuiesc. Intentia de lovire nu a existat, pot spune ca a fost autoaparare sau legitima aparare, ptr.ca in momentul in care am fost in fata lui(el stand pe banca) m-am aplecat spre el, el sa ridicat brusc de pe banca impingandu-ma cu mainile, eu mi-am aplecat capul in fata si atunci, involuntar si fara sa vreau l-am lovit cu capul in nas. Miscarea a fost rapida si petrecuta intr-o fractiune de secunda. Ce a urmat dupa aceea a fost scandal in toata regula. Am fost agresat verbal si fizic, calomniat si amenintat cu moartea atat de cel care m-a invinuit cat si de prietenul acestuia. La acest incident a fost martor sotia mea. Ei au anuntat la 112 fortele de politie, mi-au dat o amenda de 200 de lei sub invinuarea de producerea scandalului. Deci, am fost provocat si injurat, lovitura mea nu a fost intentionata, consider ca a fost legitima aparare, dupa aceea am fost calomniat, agresat verbal si fizic de ambii tineri, amenintat cu moartea de cel care ,vezi doamne, i-am spart nasul, am fost chiar santajat de acesta, spunandu-mi ca nu voi avea bani sa il platesc pentru ceea ce i-am facut.
Si sa tinut de cuvant....In urma cu cateva zile am fost solicitat la Politie sa dau o declaratie cu cele intamplate. Tanarul a depus o plangere penala, iar pretentiile lui sunt de-a dreptul exagerate. Povatuit de tatal lui care nu este in tara si de avocatul pe care la consultat, el pretinde daune de...2000 de euro in cazul unei intelegeri de bun acord.
Repet... deranja ordinea publica in jurul orei 20-21, consuma bauturi alcoolice impreuna cu prietenul lui si oricat de mult i-am spus sa paraseasca locul nu a vrut! Am fost provocat si injurat, sa ies afara la el. Nu l-am atins deloc, a incercat sa ma imbranceasca si fiind fata in fata, el pe banca, eu aplecat spre el , in momentul cand a vrut sa se ridice eu mi-am impins capul in fata si l-am lovit fara sa vreau in nas. Are CML de ingrijiri medicale de 4-5 zile acasa, are marturia prietenului lui care era si el sub influenta bauturilor alcoolice in momentul incidentului, acesta nici macar nu era de fata, vorbea la telefonul mobil la o distanta de 6-8 metri si era cu spatele.
Va rog pe aceasta cale ce trebuie sa fac... Ce sanse pot avea! El vrea 2000 de euro!
Cu stima, Andrei C.
Cel mai recent răspuns:
ContSters47264 , utilizator
10:13, 3 August 2010