avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... loc parcare, cum sa fac sa am ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

loc parcare, cum sa fac sa am ?

Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al casei e doar pe numele ei. Nu am contract de inchiriere cu ea pt ca imi e o ruda mai indepartata si nu are sens contractul. Masina e pe numele meu. Se poate face ceva sa platesc un loc de parcare ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:36, 3 August 2010
Prima conditie ca sa obtineti un loc inchiriat de parcare ar trebui sa si existe spatiu liber in pacarile amenajate de ADP-ul de sector.
A doua conditie este sa mergeti la sediul ADP sa faceti o cerere pentru acordarea acestui loc gasit liber (amenajat, precizez!).
A treia conditie este ca trebuie sa aveti o dovada ca resedinta Dv. este in blocul unde locuiti (intre altele pe formularul de la ADP va trebuie semnatura si stampila presedintelui de asociatie ca locuiti in bloc).
problema pe care o vad eu e ca proprietara nu are trecuta in CI-ul ei adresa de aici, iar masina e pe numele meu, iar eu nu am contract de inchiriere cu proprietara. In conditiile astea se poate inchiria?
Proprietara poate avea 20 de apartamente si nu poate avea trecut in CI decat un singur domiciliu. Dar fiind proprietara poate merge cu dv la politie cu actul de proprietate in original si sa va ia in spatiu. Asa o sa aveti si dumneavoastra domiciliul in acel apartament. Inregistrati-va si la asociatie si aveti asa dovazi pentru ADP ca locuiti acolo. Daca vi se solicita si contract de inchiriere, va faceti si contract de inchiriere cu zero lei chiria pe luna sau un alt act prin notariat prin care proprietara va lasa sa locuiti in acest apartament cu anumite obligatii sau fara pentru a intretine in buna stare apartamentul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de locatar K_rystyna K_rystyna Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca exista un model pentru o adeverinta de la asociatia de proprietari, din care sa rezulte ca locuiesc la adresa respectiva( ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Au dreptul chiriașii la loc de parcare in momentul închirierii ... Nae Marian Eliza Nae Marian Eliza Au dreptul chiriașii la loc de parcare in momentul închirierii unui apartament ,unde fiecare locuinta are cota parte din suprafața comuna, un funcție de ... (vezi toată discuția)