avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de absolvire facultate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de absolvire facultate

Am absolvit Fac. de Inginerie din cadrul Univ. Lucian Blaga Sibiu din 2010, am primit o adeverinta de abosolvire in care nu scrie titlul de inginer ! la baza am avut absolvit Colegiul Universitar iar pe diploma de absolvire este scris inginer colegiu. Acum am continuat studiile si am absolvit aceasta forma de invatamant - iar pe adeverinta nu scrie inginer - ci doar specializarea, forma de invatamant (zi) si mediile de absolvire. Intrebare : pe adeverintanu credeti ca ar trebuii sa scrie si titlul obtinul in urma absolvirii facultatii ? - Va multumesc pentru rapsuns.

Alte discuții în legătură

Colegiul universitar Jojo1 Jojo1 Buna ziua. In 2004 am absolvit in incinta Universitatii Lucian Blaga din Sibiu -Colegiul Universitar ,cu diploma de Inginer -colegiu in profilul ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor de lunga durata dan.rosu dan.rosu Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor inginer colegiu chilipepper chilipepper Buna ziua, Am nevoie de ajuorul dumneavoastra intr-o problema. Unul dintre colegii mei a fost incadrat gresit ca \"Inginer masini-unelte\", el avand doar ... (vezi toată discuția)