avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas

am 24 ani si anul acesta trebuia sa termin facultatea, dar mai am ex restante pe care o sa le iau la toamna si o sa sustin licienta in februarie. mai i au pensie in cazul acesta? pana cand? februarie cand termin? sau trebuie sa ma inscriu la alta facultate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 11:57, 4 August 2010
Pensia de urmas se acorda pana la implinirea varstei de 26 ani daca urmezi o forma de invatamant. Au mai fost comentarii pe site despre acest subiect si exceptiile respective. Iti recomand comentariile postate de d-na Gabriela Pintea si d-l Tudorvaleriu.
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
Rodica Ciolca, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Emilia_85 Emilia_85 Buna ziua! Eu am 24 ani si am terminat facultatea de arhitectura care a durat 5 ani (din anul 5 mi-au ramas 2 restante :(). Am beneficiat de pensie anii ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas vioalex8 vioalex8 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta: Primesc o pensie militara de urmas, iar de curand am terminat facultatea.Problema este ... (vezi toată discuția)