avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In cazul in care am luat un credit in timpul casatoriei si acum divortez ce se intampla cu rata? Eu am plecat cu hainele din casa, doar atat.
Cel mai recent răspuns: carolinacaro , utilizator 16:39, 3 August 2010
daca va ramane sotia in casa va plati dansa ratele.
Situatia se clarifica la partaj.
Trebuie vazut daca veti face capat de cerere de partaj care dintre soti va lua bunul dobandit in rate si acela va plati in continuare.
Buna ziua
divortul se finalizeaza dupa cum va intelegeti sau si apoi initiati actiunea de partaj bunuri comune unde se poate si o intelegere de comun acord
bafta
av daniela
intr-adevar situatia se clarifica la partaj dar, bine ar fi sa poti plati 50% din rate ca sa-ti fie mai usor dupa partaj cand se vor plati eventualele sulte egalizatoare. Daca creditul este pe numele ex-ului, deschide-ti un cont la banca si vireaza-i lunar 50% din rata, cu ordin de plata ca sa ai dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noiembrie am divortat, atunci fosta a zis ca nu trebuie ... Walter2022 Walter2022 Buna.In noiembrie am divortat atuci fosta o zis ca nu trebuie nimic din apartament numai cateva lucruri ex aragax mobila erc..acuma zice ca vrea si din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez,dar avem un apartament cumparat prin banca alina281 alina281 buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu,dar avem un apartament cumparat prin banca ,la care inca se plateste rata,el locuieste acolo,dar contactul de imprumut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)