Buna ziua. In informatiile pe care le-am luat de la firma ce imi furnizeaza agent termic , sc.apaterm.s.a., este specificat faptul ca pentru a putea face o debransare trebuie dovedit prin citanta si alte acte oficiale ca mi-am pus contuarul de gaze si am achizitionat centrala termica. Acum problema mea e, de ce trebuie eu sa le demonstrez ca i-mi pun centrala proprie....de fapt nici nu vreau asta ....neofocial prefer pentru momentan aeroterna, ofocial din punctul meu de vedere este o firma prestatoare de servicii si nu mai vreau sa beneficiez de serviviile ei. Imi poate impune din punct de vedere legal , "sc.apaterm.sa" sa demonstrez ca imi pun centrala , sau e alta gaselnita sa forteze omul de rand sa se lase la mana lui? Mersi frumos pentru sfaturi.
Este evident faptul ca furnizorul de agent termic in sistem centralizat nu vrea sa-si piarda clientii.
Dar dv faceti demersuri oficial in scris si o sa vedeti ce raspuns primiti.
Eu stiu ca la eliberarea aprobarii de debransare proprietarul era obligat sa declare in scris ca va asigura incalzirea apartamentului prin alta sursa si nu neaparat prin centrala proprie de apartament.
Intrebati-i si pe vecinii dv care s-au debransat si vedeti daca le-a impus sa-si achizitioneze si instaleze mai inati centrala si apoi sa le aprobe debransarea.
Cred ca e invers si mai intai facem demersurile, obtinem aprobarile de la furnizorul de agent termic, de la asociatie, vecini.... si-apoi cumparam sau facem contractul cu o firma sa ne instaleze un sistem de incalzire.
Debransare radet
Niculescugh
Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca?
Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)