avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea termica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea termica a blocului

Daca ne-am apucat sa izolam blocul si nu avem autorizatie de la primarie e vre-o problema?si ce ar trebui sa facem? ca si alte blocuri sau izolat si nu au autorizatie.Poate fi o problema ?:((
Cel mai recent răspuns: Crinisor , utilizator 17:23, 3 August 2010
Da, poate fi o problema deoarece faceti lucrari de constructii si pentru a face asemenea lucrari aveti nevoie de autorizatie de construire. Vedeti L 50/ 1991 si tot in lege veti descoperi la capitolul sanctiuni ce vi se poate intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru izolare termica apartament ContSters94817 ContSters94817 As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de la primarie pt izolarea termica a apartamentului si cum se obtine aceasta ,cat costa? Am gasit pe internet un ... (vezi toată discuția)
Dilema autorizare termoizolare apartament Selenus Selenus Buna ziua, ma adresez dvs. cu urmatoarea problema careia sincer nu pot sa-i dau de cap, poate ma ajuta cinva cu experienta juridica. In contextul in care ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)