avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... biletul de avion rezervat pe internet
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

biletul de avion rezervat pe internet

Buna ziua,pana la urma s-a rezolvat problema cu iesirea din tara a minorei.
Mai am o singura nelamurire .Verisoara ei i-a rezervat in Italia biletul de avion pe internet.Mi-a spus ca va trimite mail cu acel document si ca trebuie sa il printez.
L-am printat,care este urmatorul pas?Cu acest document si cu seria lui voi ridica biletul de la aeroport?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:49, 3 August 2010
la informatii ,in aeroport veti primi toate informatiile.in ziua plecarii va prezentati cu circa 2 ore mai devreme decat ora decolarii.totul este inregistrat in computer ,nu primiti bilet in mana.succes.
pai cum si nu va avea nici un bilet?ce va arata la poarta?
Cum se procedeaza?
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
alexandra2000, utilizator
la informatii spune-ti ca are bilet rezervat si aratati hartia pe care ati printat-o ,va spune la ce poarta sa mergeti.biletul este inregistrat in computer.nu va faceti griji ca nu este unica persoana care circula cu bilet rezervat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare valoare bilet avion firma de crewing victor_09 victor_09 Buna ziua, Am si eu o ploblema referitoare la restituirea unei sume de bani pentru niste bilete de avion la o firma de Crewing . Cand s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Pacaliti de agentia de turism dodo83 dodo83 Buna ziua, suntem 2 familii care am apelat la o agentie online pt a ne trimite o oferta in vacannta in Turcia. Am acceptat un pachet , am incheiat un contract, ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)