avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubire

In februarie anul acesta sotul meu statea la semafor si din senin a fost lovit de o masina tractata de alta masina.In aceasta tamponare a fost si o victima care insa a iesit din spital.S-a deschis dosarul insa compania de asigurari a vinovatului (pentru ca vinovatul a dat asigurarea) tot trage de timp ca sa nu imi repar masina pe banii din despagubire.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ramiss , utilizator 18:09, 4 August 2010
Sesizati agentia pentru supravegherea asigurarilor.
Cum?Dati-mi va rog un site sau o adresa , un telefon ceva.Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera - pastrarea distantei fata de masina din fata la semafor cristian_64 cristian_64 asteptand la semafor venirea culorii verzi sunt lovit din spate de o alta masina si proiectat in masina din fata. Intrebarea este daca sunt vinovat sau nu de ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune din accident dumitrescu3marin dumitrescu3marin Aflandu-ma cu masina in trafic la o intersectie semaforizata am oprit deoarece era culoarea rosie,dupa cateva secunde de stationare am fost lovit in spate de o ... (vezi toată discuția)
Unde pot face un dosar pt victime intr-un accident rutier in belgia? puiu1967 puiu1967 buna ziua,am sa intru direct in subiect.pe data de 3.01.2013 am avut un accident rutier in belgia.am fost lovit in partea din spate de un autoturism inscris ... (vezi toată discuția)