avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor!



Buna ziua!
Am si eu o problema si ma gandeam ca poate ma ajutati cu un raspuns. Am incheiat acuma ceva timp un contract de asociere in participatiune cu o alta societate, iar produsul care rezulta in urma acestei asocieri il vand tot asociatului pe baza de contract de vanzare-cumparare. Acum insa intampin unele greutati din acest punct de vedere. Puteti sa-mi spune-ti si mie daca este legal ca asociatul sa fie si unic cumparator?!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stanceni , utilizator 10:04, 13 Septembrie 2007
cum reusesti sa introduci asa ceva in contabilitate nici nu vreau sa ma gandesc #-o
Pare chiar asa de greu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in participatiune lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog frumos un sfat in urmatoarea problema: Care este forma de contract pe care ar trebui sa o incheie o societate comerciala care vinde ... (vezi toată discuția)
Speta asociere in participatiune cesiune parti sociale masterperformance masterperformance Buna seara, Am urmatoarea speta: 2 societati comerciale au incheiat un contract standard de asociere in participatiune. Datorita faptului ca beneficiile ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere participatiune stoian_adriana2000 stoian_adriana2000 vreau sa inchei un astfel de contract cu o persoana juridica, care are un spatiu inchiriat. aceasta a avut deschis in acest spatiu o activitate de comert cu ... (vezi toată discuția)