avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... trebuie sa suspend pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

trebuie sa suspend pfa?

din septembrie intru in concediu de ingrijire copil, stiu ca pe durata lui nu trebuie sa realizez nici un fel de venit, eu am un pfa dar am avut grija sa inchid contractele de prestari precum si sa inchid contractele cu furnizorii de servicii prin urmare nu voi avea venituri si nici cheltuieli, doar impozitul si sanatatea anul viitor, acum intreb trebuie de musai sa suspend pfa-ul pe durata concediului sau este de ajuns ca nu voi realiza venituri acest lucru se vede din registru, cum e mai bine?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:48, 6 August 2010
Da, trebuie sa suspendati activitatea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil calculat din salariu, somaj, pfa Ilinca23 Ilinca23 Buna ziua, Data probabila a nasterii este 30 noiembrie. Ultima zi de preaviz de la ultimul loc de munca a fost 4 ianuarie 2013. Acordare somaj ... (vezi toată discuția)
Pot avea activitate in concediu prenatal/postnatal? clodete clodete Buna ziua, Am un PFA-profesie liberala,am achitat cei 0.85% pentru concedii si indemnizatii.Vreau sa intru in concediu prenatal/postnatal,126 zile fara a ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa pe perioada ccc? oanaharsa oanaharsa Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu de crestere a copilului si nu stiu daca este obligatoriu sa imi suspend activitatea PFA. Sunt angajata cu norma ... (vezi toată discuția)