avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediul de odihna

Buna Ziua!
Lucrez la o firma privata si beneficiez de concediu de odihna conform CIM. In acest interval m-am imbolnavit si doctorul de familie mi-a dat certificat de concediu medical pe o durata de 10 zile.
As dori sa stiu daca concediul de odihna se suspenda pe perioada concediului medical si pot beneficia in continuare de zilele de CO?
Concediul de odihna este de 21 zile lucratoare iar eu lucrez si sambata. Se considera si sambata concediul de odihna sau doar cele 5 zile /saptamana potrivit Codului Muncii?
Cel mai recent răspuns: lili2003stoica , utilizator 21:31, 3 August 2010
concediul de odihna se intrerupe si se continua dupa expirarea concediului medical; zilele de concediu de odihna se numara doar de luni pana vineri, sambetele si duminicile sunt zile libere prin codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna si weekendurile lucrate ioanatd ioanatd Va rog sa ma ajutat in clarificarea drepturilor salariatilor ce lucreaza 2 weekenduri pe luna (respectiv 2 sambete si doua duminici). Care este modul de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Concediul odihna 2019 Titi1975 Titi1975 Daca lucrez o zi (13 ore) cu o zi libera la 10 zile concediul odihna cate sambete si cate duminici trebuie sa am?Fara ziua libera a mea?Este valabila intrbarea ... (vezi toată discuția)