avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul odihna 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul odihna 2019

Daca lucrez o zi (13 ore) cu o zi libera la 10 zile concediul odihna cate sambete si cate duminici trebuie sa am?Fara ziua libera a mea?Este valabila intrbarea si pentru 2 zile(13 ore) cu doua zile liber ? Multumesc .
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Titi1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 3 Iunie 2019
Concediul de odihna nu se acorda in functie de zilele lucrate , ci in functie de zilele lucratoare din saptamana (luni - vineri).

10 zile de CO ar insemna 14 zile calendaristice (ceea ce ar putea intra 2 zile de sambata si 2 de duminica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La firma unde lucrez, programul de lucru pana la 01.04.2011 este de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, repartizat in intervalul 08.00-16.00. Concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna novdor@yahoo.ro novdor@yahoo.ro Buna Ziua! Lucrez la o firma privata si beneficiez de concediu de odihna conform CIM. In acest interval m-am imbolnavit si doctorul de familie mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna - repaus saptamanal cumulat ade12 ade12 Supun atentiei dvs o speta controversata. Vorbim despre o firma din domeniul forajului al carei program continuu de lucru se compune din 14 zile in santier, 14 ... (vezi toată discuția)