avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dubla cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dubla cetatenie

dupa obtinerea dublei cetatenii turca dupa casatorıe cu cetatean turc ce se va intampla cu pasaportul romanesc va maı fı nevoıe.cu ce voı calatorı ?cand ma ıntorc in romanıa
Cel mai recent răspuns: Gina popescu , utilizator 01:28, 19 Noiembrie 2023
D na sibel si eu sint casatoria de 27 ani in Turcia..in primul rind trebuie sa faceti transcrierea casatoriei la consulat si dupa aceea luati foaie de drum si mergeti in Ro si gasiti pe cineva sa va ia in spatiu si va faceti buletin provizoriu si dupa aceea va faceti si pasaport crds.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt din rep. moldova, dar am cetatenie romana si ... cata-11 cata-11 Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate romaneasca, domiciliul in sua rodiea10 rodiea10 Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)
Pasaport la urgenta Alina Fuchs Alina Fuchs Buna seara. Pasaportul fetei mele expira pe 14.07.2019 iar programarea la consulatul din Bonn am primit-o pe 16.09.2019. Imi puteti spune , va rog ce pot face ... (vezi toată discuția)