avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... teapa ovb
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

teapa ovb

salut pot rezilia o asigurare de viata generali daca nu am copie dupa contract si nu am platit inca nimic (eu personal) a platit seful binevoitorului de prieten care ma ajutat va rog un r
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:34, 4 August 2010
numai platiti si contractul se reziliaza automat.. dar de ce vreti sa reziliati contractul in cauza?
depinde de ce clauze contine contractul/
athe a scris:

depinde de ce clauze contine contractul/

Clauzele nu au nicio legatura cu rezilierea unilaterala, sau suspendarea si apoi rezilierea, datorate neplatii ratelor de prima.Aceste proceduri sunt cuprinse in conditiile de asigurare si in niciun caz nu pot stipula obligatia de plata neconditionata a primelor, asigurarea fiind o "marfa" livrabila numai dupa achitare.In momentul intreruperii platii, intervine automat si incetarea asigurarii.Cheltuielile administrative sunt acoperite din primele rate incasate, asa incat asiguratul reziliant, nu are niciodata datoriiB-)
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
nucu$, utilizator
Polita se reziliaza de la sine prin neplata urmatoarei rate la data scadenta si fara a fi penalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

furnizor telefonie mobila- litigiu jhonny2x jhonny2x am un contract cu vodafone pana in 8 iunie 2011 si nu am platit ultimele 2 luni,pot sa reziliez contractul fara taxa de reziliere dupa ce platesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco DOINABOICEA DOINABOICEA Buna dimineata. Am cumparat o masina in 2009 cu credit bancar pe 7 ani, deci din 2009-2016 si cu contract de Casco tot pe 7 ani (am inteles ca asa e ... (vezi toată discuția)