avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
:O WOW

Si taramul acela dragilor, are si o denumire...se cheama Uniunea Europeana .
Taramul acela intins nu e doar verde, primitor si atat de ravnit, e si cel mai luminos, dar stiti de ce? fiindca ,,razboinicul luminii" , de cand a devenit europarlamentar, a dus cu el lumina...si noi am ramas aici...mai la periferie, in cautarea luminitei de la capatul tunelului. Cica a demarat si un foarte provocator concurs...,,cine gaseste luminita , acela va fi urmasul razboinicului.
Eu m-as inscrie, dar am o mare dilema...tunelul are doua capete...si nu stiu la care din ele sa ma postez ...asa incat dimineata fac jogging prin tunelul pe care l-am sapat in spatele blocului....de la un capat la altul. Chiar daca n-am sa castig, totusi..economisesc banii pe care i-as da la sala.
Si uite asa , mai scap de tsunamiul solar..de criza ...ce sa zic.Nu ma plang asa, ca voi.Eu am o singura criza...una existentiala. Credeti ca pe tarmul acesta verde si luminos ma voi regasi? Poate am sa reusesc sa-l capturez pe alibaba si macar vreo 10 din cei 40 de hoti, si o sa incasez recompensa pusa pe capul lui.
Sau poate am sa gasesc lampa lui aladin , o amanetez si ma imbogatesc.
hmmm...chiar ca m-am antrenat :D
=D>:yeah:Si nu numai Razboinicul Luminii era sus pus. Dar ce sa mai vorbim....Toata lumea era fericita. Eu in primul rand, ca mi-am schimbat tastatura:D
(astept sa vad daca cealalta se usuca).
Si acestea fiind spuse, Frumoasa din padurea adormita (ca altfel nu-mi explic de ce-am rasturnat cafeaua) se retrase o vreme, pret de cateva ceasuri, sa munceasca si ea.

:coffee:
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Dupa cei 100 de ani de somn, caci tebuia sa recupereze timpul dormit.
Si uite asa s a gindit ca frunza cea multa poate fi nu doar taiata la caini ci folosita ca brand al tarii sale
Frunza ca frunza ... dar supusii regelui s-au intrebat de ce verde mereu ? ar trebui sa-si schimbe culoarea politica au zis unii dintre ei ..... Zis si facut ..... au facut o mare adunare unde s-a propus ca frunza sa-si schimbe culoarea asa cum Imparatia schimba birurile ...... dar nu s-a intrunit majoritatea ... asa ca au luat-o de la capat si de la capat si .... de la capat........
Intr un perpetuum mobile.......Pina ce frunzele s au suparat si au inceput sa si schimbe singure culoarea, ca si cameleonii, si sa cada , incet , incet........politic

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)