A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Si taramul acela dragilor, are si o denumire...se cheama Uniunea Europeana .
Taramul acela intins nu e doar verde, primitor si atat de ravnit, e si cel mai luminos, dar stiti de ce? fiindca ,,razboinicul luminii" , de cand a devenit europarlamentar, a dus cu el lumina...si noi am ramas aici...mai la periferie, in cautarea luminitei de la capatul tunelului. Cica a demarat si un foarte provocator concurs...,,cine gaseste luminita , acela va fi urmasul razboinicului.
Eu m-as inscrie, dar am o mare dilema...tunelul are doua capete...si nu stiu la care din ele sa ma postez ...asa incat dimineata fac jogging prin tunelul pe care l-am sapat in spatele blocului....de la un capat la altul. Chiar daca n-am sa castig, totusi..economisesc banii pe care i-as da la sala.
Si uite asa , mai scap de tsunamiul solar..de criza ...ce sa zic.Nu ma plang asa, ca voi.Eu am o singura criza...una existentiala. Credeti ca pe tarmul acesta verde si luminos ma voi regasi? Poate am sa reusesc sa-l capturez pe alibaba si macar vreo 10 din cei 40 de hoti, si o sa incasez recompensa pusa pe capul lui.
Sau poate am sa gasesc lampa lui aladin , o amanetez si ma imbogatesc.
hmmm...chiar ca m-am antrenat :D
=D>:yeah:Si nu numai Razboinicul Luminii era sus pus. Dar ce sa mai vorbim....Toata lumea era fericita. Eu in primul rand, ca mi-am schimbat tastatura:D
(astept sa vad daca cealalta se usuca).
Si acestea fiind spuse, Frumoasa din padurea adormita (ca altfel nu-mi explic de ce-am rasturnat cafeaua) se retrase o vreme, pret de cateva ceasuri, sa munceasca si ea.
Dupa cei 100 de ani de somn, caci tebuia sa recupereze timpul dormit.
Si uite asa s a gindit ca frunza cea multa poate fi nu doar taiata la caini ci folosita ca brand al tarii sale
Frunza ca frunza ... dar supusii regelui s-au intrebat de ce verde mereu ? ar trebui sa-si schimbe culoarea politica au zis unii dintre ei ..... Zis si facut ..... au facut o mare adunare unde s-a propus ca frunza sa-si schimbe culoarea asa cum Imparatia schimba birurile ...... dar nu s-a intrunit majoritatea ... asa ca au luat-o de la capat si de la capat si .... de la capat........
Intr un perpetuum mobile.......Pina ce frunzele s au suparat si au inceput sa si schimbe singure culoarea, ca si cameleonii, si sa cada , incet , incet........politic