avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rectificare act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Rectificare act de adjudecare

Am si eu o nelamurire. Un executor judecatoresc a vandut la licitatie un imobil impreuna cu o suprafata de teren mai mica decat cea reala intrucat cei de la Primarie cd au dat adeverinta cu bunurile detinute au gresit suprafata de teren . Cei de la OCPI au copiat suprafata de teren fara sa o verifice, iar acum proprietarul nu se poate intabula deoarece. La 3 ani dupa toate astea Primaria da o adeverinta in care trece suprafata corecta de teren recunoscand ca a comis o eroare. Mai poate executorul modifica acum actul de adjudecare? Sa-l faca o copletare in care sa treaca suprafata corecta? Sau care ar fi calea de urmat?
Cel mai recent răspuns: Baloniu Catalin , Executor judecatoresc 23:17, 5 August 2010
da executorul care a emis actul de adjudecare poate sa incheie un proces verbal pe 388 de constatare si indreptare a erorii respective , face parte integranta din acctul de adjudecare a imobilului.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

adjudecare imobil eugennico eugennico Am adjudecat la licitatie un imobil la 75% din valoare fiind creditor, in luna ianuarie, l-am intabulat personal la ocpi , am deschis rol la primarie. Am ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala in anul 2008 printr-o hotarare de consiliu local s-a facut inventarierea ... sanseverina sanseverina In anul 2008 printr-o hotarare de consiliu local s-a facut inventarierea bunurilor care alcatuiesc domeniul privat al comunei, in intravilan. La anexa atasata ... (vezi toată discuția)