avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avize,autorizatii de functionare pt un francizat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avize,autorizatii de functionare pt un francizat

Buna ziua,
intr-o afacere de tip franciza, eu ca si francizat obtin de la francizor avizele si autorizatiile de functionare(aviz sanitar,PSI,protectia mediului,etc)?
multumesc

Alte discuții în legătură

Firma srl Nicoleta04 Nicoleta04 Am si eu o nelamurire in legatura cu avizele sanitare, sanitar veterinare, protectia muncii, protectia mediului, eu cand am facut dosarul pentru inregistrare ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii Doresc sa deschid un restaurant. As dori sa stiu ce avize si autorizatii sunt necesare . (vezi toată discuția)