avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul + facultatea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul + facultatea

pot obtine ajutor de somaj daca sunt deja admisa la cursurile unei facultati la zi si in acelasi timp sunt aiangajata , iar de la 1 septembrie 2010 mi se va desface contractul de munca?
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
iulia pacuraru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:03, 4 August 2010
Ati primit raspuns pe celalalt topic postat de dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa i de munca ioana_livia ioana_livia femeie. 09/1960 , 12 ani gr I, 8 gr a II-a , 7 ani in croitorie,2 ani somaj, 1 an si 9 luni ca femeie de servici. cand se poate solicita pensie? as aprecia ... (vezi toată discuția)
Preaviz legea 329/2009 chiganora chiganora Nu am primit inca niciun raspuns la intrebare.Chiar asa de aiurea a fost intocmita legea 329 ca nimeni nu isi asuma raspunderea pentru a ma lamuri la intrbare? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvire markppp markppp Buna ziua. Dupa absolvirea liceului pot beneficia de somaj pana cand imi incep studiile de facultate in septembrie fara sa incalc vreo norma legala? (vezi toată discuția)