avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz legea 329/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz legea 329/2009

Nu am primit inca niciun raspuns la intrebare.Chiar asa de aiurea a fost intocmita legea 329 ca nimeni nu isi asuma raspunderea pentru a ma lamuri la intrbare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 18 Februarie 2010
chiganora a scris:

Nu am primit inca niciun raspuns la intrebare.Chiar asa de aiurea a fost intocmita legea 329 ca nimeni nu isi asuma raspunderea pentru a ma lamuri la intrbare? Va multumesc.

Care intrebare ? ...:-/
chiganora a scris:

Va rugam frumos sa reformulati intrebarea sau sa ne dati linkul pentru postul unde ati pus aceasta intrebare
problema este postata pe link www.avocatnet.ro/content/for...
:offtopic: Interventie moderator
1. Linkul postat nu are nicio legatura cu acest topic ... ati cerut anularea deciziei de concediere si nu specificati nimic de vreun preaviz ... daca doriti sa fiti lamurit cand mai concret asupra problemei cu care va confruntati, atunci oferiti mai multe detalii si nu ne puneti pe noi sa cautam ...

2. De asemenea, incercati sa postati problemele dvs pe un singur topic si nu pe mai multe ca nu o sa mai intelegeti ceva din raspunsurile primite.

3. Cred ca acest topic o sa-l inchid, urmand sa primiti raspunsurile pe topciul celalalt.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi folosire imobil GaMart GaMart Deranjez cu o problema : Au dreptul socrii mei sa intervina la autoritati pentru a doua lor fiica impreuna cu familia ei (in total 4 persoane) pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina ba da domnu gabi am fost obligati sa platim recalcularea dar am cerut o informatie nu sfatul la alcolul sotului (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna dimineata .Am o nelamurire:salariatul caruia I-a decedat mama, este incadrat cu timp partial (2 ore/zi)In regulamentul de ordine interioara este prevazut ... (vezi toată discuția)