avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de imprumut intre persoane fizice

Buna ziua, si cu scuzele de rigoare daca nu postez unde trebuie sunt mai nou in ale pc ului.
am imprumutat pe x cu o suma de bani destul de mare si am facut la notar un contract de imprumut pe persoana fizica iar x are mai multe firme si m am gandit ca imi va restituii banii pt ca are de unde .....intrebarea este daca la data scadenta nu mi returneaza suma de bani si se face executare silita si acesta pe persoana fizica nu are nici un ban cum se procedeaza ca am inteles ca executorul nu poate lua bunuri ale firmei pentru ca este alta persoana in speta juridica?#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters160568 , utilizator 17:56, 5 August 2010
se vor executa bunuri si venituri ale persoanei respective
dar poate sa fie actionar ale acelor firme, nu sunt tot bunuri ale lui ?
firma respectiva are capital..implicit si ceva bunuri
Buna ziua,
Contractul de împrumut între două persoane fizice autentificat este titlu executoriu.
În cazul în care debitorul nu poate sau nu mai dorește să va achite de bună voie puteți să demarați procedura de executare silită. În situația în care el nu are bunuri pe numele lui și nu este angajat, dar este asociat la una sau mai multe societăți comerciale se poate executa beneficiul(dividentele) pe care eventual el le-ar primii. Bunurile societăți nu aveți cum sa le executați sunt doua persoane distincte.

Succes,

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu act notarial si punere in executare silita love_singh love_singh ce se intampla daca imprumutatul nu detine nici un bun,toate fiind gajate in favoarea bancilor ,si ma vad pus in situiatia de a nu avea pe ce sa fac ... (vezi toată discuția)
Debitor actionar la un srl CristiIgnea CristiIgnea Ma numesc Cristian Ignea si as dori un sfat de la dvs. Ce as putea face fata de un debitor, care impreuna cu un prieten si-a deschis un S.R.L ,capital ... (vezi toată discuția)
Executare contract de imprumut Rojin Rojin Buna ziua. Intrebarea mea este cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana fizica careia i-am imprumutat o suma de bani cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)