o intrebare... am o datorie la orange de 4 ani... abia acum m-au sunat de la ceva birou juridic cum ca dasarul e pe rol. am spus ca nu am cum sa platesc suma de 7200 ron, desi eu aveam de platit mult mai putin de fapt, aproape mi-au triplat pe langa dobanda pe zi. vreau sa stiu ce se poate intampla daca nu platesc? nu am proprietati, nimic pe numele meu, bunuri. care ar fi sentinta daca se merge la proces? cat va dura? si daca nu am cum sa platesc ce se aplica?
desi a primit scrisori de la firme de recuperare? de 4 ani e datoria... nu i se poate face nimik? ma refer se face inchisoare pt asa ceva? daca nu achiti datoria?
Operatorul trebuie sa faca dovada ca v-a instiintat .......in mod repetat si nu cu ....plicuri lasate in cutia postala.....si am impresia ca ai scapat........au trecut 4 ani s-a PRESCRIS daca nu cumva intre timp ai semnat vreo instiintare de la ei.Daca ai semnat orice hartie termenul de prescriptie se suspenda.Puscarie nu faci stai calm dar te tine in stres atat.
da am semnat ceva da pe alt numar de tel pt a primi centi. aveam de la practiker alea de incarcat cartela prepay bonus pt cumparaturi efectuate...si trebuia sa dau acolo la orange datele mele de pe buletin...dar pe alt nr de tel...asta inseamna ca are vreo legatura cu datoria veche? in cazul oricarui fel de datorie dupa cati ani se prescrie? si la cec se prescrie?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abonament orange
elkecri
Buna ziua,
Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)
Blocare cartela sim
iulipaul
am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)