avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă urgent
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

urgent

M-ar interesa ce contine Ordonanta (se pare OUG) nr.11 din 1990? sau modificările şi completările ulterioare. Mulţumesc tare mult :)
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:34, 6 August 2010
Nu exista nici OG nr.11/1990 si nici OUG nr.11/1990 ... posibil sa va referiti la Legea nr.11/1990 ...lege abrogată de O.U.G. nr.25/1997 care la randul ei a fost abrogata de Legea nr.273/2004 privind regimul juridic al adopţiei
Scuzaţi................Ordin nr.11 din 1990!!!!!!
nu exista nici un Ordin cu nr. 11 din 1990 !!!!!!
~ Conținut șters la cerere ~
- Ordinul Ministrului Mediului nr. 11/1990 !!!!!!

Alte discuții în legătură

Mai existã timbrul judiciar? marianmarinescu99 marianmarinescu99 Va rog sa-mi precizati daca dupa intrarea in vigoare a O.U.G. nr. 80/2013 mai exista TIMBRU JUDICIAR? Intreb pentru ca nicaieri an OUG nr. 80/2013 nu se fece ... (vezi toată discuția)
Adoptie cu efecte restranse ddana1rodd ddana1rodd Buna ziua! As dori sa stiu daca o pers care acum 45 de ani a fost adoptata cu efecte restranse mai are in prezent calitatea de mostenitor a parintilor ... (vezi toată discuția)
adoptia cu efecte restranse si succesiunea- consecinte CRISTINAKACSO CRISTINAKACSO Buna ziua , Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Am fost adoptata de catre bunici la varsta de 10 ani iar pe actul de adoptie scrie ca sunt adoptata cu efecte ... (vezi toată discuția)