avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Broker de credite- conditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Broker de credite- conditii

Buna ziua. Sunt noua pe acest forum si vin cu o intrebare:
Doresc sa imi infiintez o firma de intermediere credite bancare, eu sunt economist dar nu am lucrat intr-o banca. Exista conditii deosebite ce ar trebui indeplinite pentru a ma infiinta si functiona? Bancile impun anumite conditii?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ammelie , utilizator 21:57, 20 Septembrie 2007
In primul rand trebuie sa-ti infiintezi o firma si apoi pentru a oferi cele mai avantajoase solutii tehnice si financiare clientilor tai, trebuie sa inchei parteneriate cu o serie de institutii financiare, cu dealeri si importatori auto, societati de asigurari de prestigiu pe piata romaneasca. Pe baza acestor parteneriate sa ai posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor tai solutii compacte de finantare care sa implice minimum de efort din partea lui.
Multumesc frumos, Elis, foarte utile sfaturile tale! :)
A, mai am o intrebare:
daca stabilesc sediul social al firmei acasa, pot o vreme sa functionez acasa, fara a-mi cauta alt spatiu de desfasurare a activitatii? Activitatea de intermediere se desfasoara la locul agreat de client si nu am nevoie de un birou amenajat pentru asta, nu?
da, se poate si acasa

recomandat ar fi sa autorizati activitatea si la terti, pentru linistea dvs
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie control la firma cu cod caen 6619 drecredit drecredit In urma unui control de la AFP, inspectorii au stabilit la o SC cu cod unic 6619 - Activitati de intermediere financiara... - sa plateasca din urma impozit pe ... (vezi toată discuția)
Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)