avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta~spatiu pt. firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta~spatiu pt. firma

Daca detin in proprietate un spatiu pt. firma( apartament intr-un bloc de locuinte cu destinatie schimbata in spatiu pt. firma ), pot declara in fata notarului, pe proprie raspundere, ca nu detin locuinta,? Intreb deoarece nu vreau sa incalc legea.Din ce am citit stiu ca spatiul comercial (pt. firma) nu poate indeplini conditiile unei locuinte conform reglementarilor in vigoare.Stie cineva? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: frangu_david , utilizator 18:15, 5 August 2010
proprietarul spatiului este firma?
a fost vandut firmei spatiul?
sau doar i s-a ascchimbat destinatia in spatiu comercial?
I s-a schimbat destinatia in sediu pt. firma. Este in proprietatea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a blocului giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Am primit de la primarie documentele finale pentru reabilitarea blocului, inclusiv devizul aferent lucrarii pentru a fi aprobat bugetul Din ... (vezi toată discuția)
Temperatura mediului ambiental intr-un spatiu comercial in bloc maxx_bgd maxx_bgd Salutare tuturor, in caz ca nu am postat unde trebuie, rog ca acest topic sa fie mutat in categoria corespunzatoare. Parintii mei se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
2 firme in acelasi apartament. Catalinasd Catalinasd Buna ziua. Am un SRL care are sediul social intr-un apartament de bloc, apartamentul avand 2 camere. Apartamentul este proprietatea parintilor. Cand am ... (vezi toată discuția)