buna ziua acum ceva timp prietenul meu a luat de la cineva haine si au stabilit o data cand trebuie sa ii dea banii. a venit acea data si prietenul meu a ramas fara servici si implicit nu a mai avut cu ce sa le plateasca. acest domn de la care a cumparat haine a aflat unde lucrez eu si a venit la mine ca eu sa ii dau banii. a vazut k nu reuseste sa i-a banii si a inceput sa faca scandal in magazin, un loc public. situatia a degenerat , eu fiind in magazin cu mama mea , mama i-a cerut domnului sa nu mai tipe iar dansul s-a repezit la ea strangand-o de gat lasandu-i urme foarte usoare pe gat.dupa am chemat politia el refuzand sa astepte organele de politie am facut declaratie despre cele intamplate iar dansii i-au dat amenda. agresorul a reventit in zilele urmatoare cerandu-mi bani iar eu l-am refuzat si mi-a spus ca daca nu isi recupereaza banii stie el ce are de facut. si intradevar mi-am gasit masina ieri pe la 5-6 avand parbrizul spart lovitura fiind una de ciocan, topor sau chiar cheie de masina vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-l da in judecata pe agresor . mentionez ca a depus mama mea plangere la politie si acum un ofiter deja ancheteaza. va multumesc pentru timpul acordat!
Ptr distrugerea autoturismului , va fi greu de demonstrat cine este autorul ( daca cel care v-a amenintat este chiar autorul ) , daca nu exista martori care sa il identifica ca autor .
Ce va ramane de facut este sa lasati organele in drept sa efectueze cercetarile .
Oricum , indicati la politie persoanele care ar putea depune declaratie ca martori cand v-a amenintat .
Agresiune in club
Spitfyre
Buna ziua
In urma cu cateva zile am fost agresat de catre agentii de paza dintr-un club bucurestean si vreau sa stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez ... (vezi toată discuția)