avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cineva mi-a spart parbrizul la masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cineva mi-a spart parbrizul la masina

buna ziua acum ceva timp prietenul meu a luat de la cineva haine si au stabilit o data cand trebuie sa ii dea banii. a venit acea data si prietenul meu a ramas fara servici si implicit nu a mai avut cu ce sa le plateasca. acest domn de la care a cumparat haine a aflat unde lucrez eu si a venit la mine ca eu sa ii dau banii. a vazut k nu reuseste sa i-a banii si a inceput sa faca scandal in magazin, un loc public. situatia a degenerat , eu fiind in magazin cu mama mea , mama i-a cerut domnului sa nu mai tipe iar dansul s-a repezit la ea strangand-o de gat lasandu-i urme foarte usoare pe gat.dupa am chemat politia el refuzand sa astepte organele de politie am facut declaratie despre cele intamplate iar dansii i-au dat amenda. agresorul a reventit in zilele urmatoare cerandu-mi bani iar eu l-am refuzat si mi-a spus ca daca nu isi recupereaza banii stie el ce are de facut. si intradevar mi-am gasit masina ieri pe la 5-6 avand parbrizul spart lovitura fiind una de ciocan, topor sau chiar cheie de masina vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-l da in judecata pe agresor . mentionez ca a depus mama mea plangere la politie si acum un ofiter deja ancheteaza. va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 14:08, 5 August 2010
Ok , si intrebarea dvs care este ?
ce trebuie sa fac?
Eu ii depuneam plangere ptr amenintare .

Ptr distrugerea autoturismului , va fi greu de demonstrat cine este autorul ( daca cel care v-a amenintat este chiar autorul ) , daca nu exista martori care sa il identifica ca autor .
Ce va ramane de facut este sa lasati organele in drept sa efectueze cercetarile .
Oricum , indicati la politie persoanele care ar putea depune declaratie ca martori cand v-a amenintat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si agresiune fizica D_Cristian D_Cristian Buna ziua, Am nevoie de cateva sfaturi, idei in legatura cu o problema. O prietena a fost agresata fizic (bagata mana in gat, strangere de incheietura ... (vezi toată discuția)
Agresiune in club Spitfyre Spitfyre Buna ziua In urma cu cateva zile am fost agresat de catre agentii de paza dintr-un club bucurestean si vreau sa stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez ... (vezi toată discuția)
Cerere de recuzare la parchetul iccj a tuturor celor 3 parchete subordonate ContSters255531 ContSters255531 IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( ... (vezi toată discuția)