avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit chirie

Proprietarul de la care am închiriat ap. îmi solicită să-i plătesc impozitul aferent contractului de închiriere, altfel mă ameninţă că îmi face scandal, că mă reclamă la serviciu etc.
Contractul expiră în 30 sept. 2010 şi l-am anuntat că nu mai pot continua sa stau cu aceeaşi chirie (250 euro), aşa că am căutat o variantă mai ieftină.
Initial i-am plătit eu partea de impozit, altfel nu accepta sa facă contract la Admin. Financiară.
Ce pot / trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:44, 11 August 2010
cititi clauzele din contract si vedeti in ce conditii puteti rezilia acel contract.
era obligatia lui sa-l declare la fisc (il puteti reclama la financiar daca aveti un exemplar de contract), iar dvs nu trebuia sa acceptati sa-i platiti impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. am inchiriat un apartament cu 3 camere privat nemobilat undeva in sect 2. vreau sa stiu daca propietarul apartamentului ne va face contractul de ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)
Valabil act aditional fara semnatura unei parti? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice pe baza de contract, vizat de Adm Financiara. Contractul a fost incheiat pe o ... (vezi toată discuția)