avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare pe post dupa absolvire facultate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare pe post dupa absolvire facultate

Am absolvit in iulie facultatea,sunt secretar scoala, as dori sa ma ajutati privind modul de salarizare de la 1 aug.Postul pe care functionez este prevazut cu studii superioare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mioriana , utilizator 08:43, 6 August 2010
Trebuie sa faceti o cerere catre conducere pentru promovare, ca urmare a absolvirii studiilor superioare (depinde si de ce fel de studii ati absolvit, daca sunt considerate utile desfasurarii activitatii, etc). Cererea trebuie aprobata de inspectoratul scolar. Dupa aprobare, se organizeaza examenul de promovare, iar ulterior obtinerii unui rezultat favorabil se va proceda la promovarea dvs prin transformarea postului detinut in prezent (in nici un caz de la 01 august). Succes!
-multumesc pentru raspuns ,dar nu ati inteles corect,postul este prevazut in statul de personal cu studii superioare
-ce nu este foarte clar pentru mine,cum voi fi salarizata de la absolvirea studiilor superioare / care va fi diferenta de salariu
- conf.Leg.330 art.7al.8 promovarea se face la treapta imediata dupa debutant cu respectarea gradatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovari 2010 conf. l330/2009 bialex bialex Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. Conform L330/2009, anexa I, art.8, alin.8: \"Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta ... (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)